Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Recensies

Wij van Wie is de Rat hechten veel waarde aan de recensies die we ontvangen van onze klanten. We vinden het belangrijk dat iedereen geniet van zijn of haar Wie is de Rat ervaring. Elke keer proberen wij weer de lach op het gezicht van onze deelnemers te brengen. Dat doen wij met enthousiasme en passie voor het spel en de stad Barcelona. Wij genieten met volle teugen als we zien dat een groep zich kostelijk vermaakt.

Zo nu en dan ontvangen wij recensies van onze klanten. Daar zijn wij erg blij mee. Zo weten we wat er goed ging en welke verbeterpunten er zijn. Dit nemen we mee, zodat we het perfecte uitje kunnen organiseren.

Wilt u ook een recensie achter laten? Dat kan door te mailen naar: info@wieisderat-citytour.nl.

De recensies die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen

Familie Oudkerk, 4 personen (tegen 9 andere teams)
“Een geweldige begeleider in een geweldige stad maakte deze tour tot een succes voor ons. we hebben heerlijk gewandeld en op de belangrijkste punten even stilgestaan en de uitleg doorgenomen. We hebben dingen gezien waar we normaal gewoon voorbij zouden lopen omdat het niet opvalt. Maarja, alles telt bij dit spel, dus alle informatie was belangrijk zodat de mol/rat zo min mogelijk kon saboteren!!!
Bovendien halverwege de tour nog een heerlijk ijsje gegeten.”

Astrid, Hoofdboeker ASML
“Op zaterdag een gigantisch toffe highlight wie is de rat tour gedaan, langs haast alle highlights de je graag wil zien in deze stad. Onze begeleider wist heel enthousiast over de geschiedenis van de stad te vertellen voordat hij aan de speluitleg begon! Dat is dit mogelijk is met een Nederlands sprekende begeleider: een groot voordeel.

Duur van de game is niet te lang, zo’n 2.45 uur. Je stopt regelmatig. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn.”

Ruud (en aanhang van 4 gezinsleden)
Om 10.30 uur wie is de mol – rat citytour gespeeld.
“We speelden tegen 6 andere groepen. Je komt ze af en toe tegen, wat wel leuk is. Het leuke is toch dat je met je familie als 1 groep speelt. Onze jongste (9) was de rat. Hij speelde het geweldig! We hebben allemaal lol gehad en de kinderen hebben veel geleerd op een speelse manier. Ze leidden ons zelfs rond in de stad ipv andersom!”

Marc van Oosterbeek
Privé tour 6 personen
“Ik was zeer tevreden over de ontvangst, de drie uur durende citytour was erg gaaf. Al met al een zeer geslaagde ochtend. Ik kan en zal het iedereen aanbevelen.”

Roy Dominicus
10.30 uur citytour met in totaal 12 teams van tussen de 3 en 6 personen.
“We waren erg te spreken over de fantastische tour door de stad, maar bovenal over de leuke manier waarop je de stad leert kennen. Mensen mogen me gerust via FB een berichtje sturen om te vragen hoe het was, zodat ik jullie kan aanraden!

Nu wilde ik jullie de activiteitenbegeleider aanbevelen, echter zijn wij alle 5 z’n naam vergeten. Ik heb een uitsnede uit een onduidelijke foto en ik zou graag vernemen hoe hij heet. ”
(aanvulling Wie is de Rat citytour: Joris)

Ron (rat)
“Een mooie trip gemaakt. Gemoedelijk en plezierig. Het was geniaal om de rat te zijn. Zeker ook omdat ik de trofee voor beste rat van de dag heb gewonnen. Staat inmiddels mooi te pronken in de woonkamer. Leuk om m’n kinderen mee te pesten!”

Geertje
Privé tour Rabobank op vrijdagmiddag.
“Na veelvuldig gebruik van de metro was de teambuildingactiviteit onder begeleiding van een Nederlandse ‘gids’ een zeer leuke afwisseling. We hadden voor de ‘High Lights wie is de rat’ gekozen: een toer vol afwisseling, die ongeveer 2,45 uur duurde (half uurtje pauze inbegrepen). We waren iets te laat maar de begeleider … wachtte niettemin nog op ons, en stelde ons meteen gerust. Chapeau!!!”

Familie Knoets
Barcelona privé tour
“Wij wensen U, vooral Gertude, van harte te bedanken voor de aangename tour doorheen Barcelona.
Beknopt, bondig en zeer goed, en de high Lights waren ook die Lights waar menig city tripper naar uitkijkt.

Het was een erg leuke dag met ons gezin. Op een leuke manier Barcelona leren kennen.”

Marietje Schepers
“Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie leuke spel in Barcelona. We hebben enorm genoten met ons bedrijf tijdens het 25-jarige jubileum.”

Hans Dekkers
“Bedankt voor de leuke activiteit! Leuk ook dat ik iedereen een keer wijs heb kunnen maken dat de Sagrada Familia heel iets anders was.”

Robbert en Agnes Witjes
“Erg leuke dag gehad met onze familie. Ik wist niet dat mijn vrouw zo veel rattenstreken uit kon halen, zonder dat mijn kinderen en ik het doorhadden.”

Arlo van de Crommert
“Wij willen jullie en in het speciaal jullie spelleider Jasper bedanken voor het leuke spel. Echt een hele leuke manier om Barcelona te verkennen. Top, top, top!”

Angela Smits
“Het was een geslaagd weekend, het verliep heel erg leuk.”

Ronny Bruis
“We hebben het ontzettend naar onze zin gehad en vele complimenten ontvangen. Dus ontzettend bedankt voor de leuke middag. Jullie zijn een echte aanrader. Bedankt.”

Ellie van Panningen
“Het was een meer dan geslaagde dag. Ik ben blij dat we deze activiteit hebben gedaan met ons bedrijf tijdens ons weekend! Bedankt.”

Conny de Veer
“We willen jullie nogmaals enorm bedanken voor de activiteit! Wij maar zeker onze kinderen hebben enorm genoten.”

Manon Gruntjens
“Enkele maanden geleden zijn wij met ons bedrijf in Barcelona geweest en hebben we jullie activiteit gedaan. Dit was zo goed bevallen dat ik het ook met mijn gezin heb gedaan. Ook dan is het super leuk!”

In totaal hebben we inmiddels honderden recensies. Deze slaan we allemaal op. Wil je de complete recensie lijst, laat het ons dan even weten, door contact met ons op te nemen.
*Excuses voor diegene die een recensie hebben doorgegeven maar niet op de pagina vermeld staan, we hebben maar een beperkte ruimte. We waarderen elke recensie en de nieuwste komen bovenaan.